Park Hospital Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

Park Hospital Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Adıyaman Özel Park Hopsital Hastanesi yönetim kurulu tarafından yemekli kutlama programı düzenledi

Düzenlenen etkinliğe Park Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, Başhekim Op. Dr. Sadık Eryılmaz, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Ulaş Öztürk, Op. Dr. Ali Tutuş, Op. Dr. Ümit Tolu, İşletme Müdürü Ozan Güngör, hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.Park Hospital ailesinin büyük bir aile olduğunu ve böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan büyük keyif aldıklarını ileten Adıyaman Özel Park Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, “Aile olarak Adıyaman’a ve bölgemiz insanlarına değerli çalışanlarımızla birlikte sağlık alanında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Hastane olarak halkımıza daha iyi hizmet verme adına yakın bir zamanda fiziki anlamda yapmış olduğumuz tadilatımız, yeni teknolojik cihazlarımız ve aramıza yeni katılan hekim kadromuzla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle hastanemizde görev yapan hekim arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte bir araya geldik, onlarla sohbet ettik. Bu vesileyle başta hastane çalışanlarımız olmak üzere tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.Yılda bir gün dahi olsa 14 Mart Tıp Bayramını kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman Özel Park Hospital Başhekimi Op. Dr. Sadık Eryılmaz, “Meslek olarak çok kutsal bir mesleği icra ediyoruz. Doktorlar ve sağlık personelimiz, İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürmesi için özveriyle çalışarak toplumumuzun inandığı, her zaman değer ve destek verdiği, saydığı kişiler olmuşlardır. Gece gündüz demeden insanlara şifa dağıtmaya çalışan, sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın zaman zaman şiddete maruz kaldığına şahit olmak bizleri derinden üzmektedir. İnşallah alınacak tedbirlerle bunların bir an evvel son bulması en büyük temennimizdir. Bu onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi olarak, gerek hekim kadrosu, sağlık personeli ve hastane çalışanlarıyla birlikte Adıyaman halkına ve bölge insanlarına hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Başhekim Eryılmaz, “Hastanemizde son teknolojik cihazlar ve branşında uzman hekimlerimizle birlikte bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri konumuna gelmiş durumdayız. İnsanlarımıza en iyi hizmeti sunma adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bizleri bir araya getiren yönetim kurulu başkanız Mehmet Dal’a şahsım ve hekim arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ardından programa katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN