Sağlık Müdürü Öz yapımı devam eden sağlık tesislerini inceledi

Sağlık Müdürü Öz yapımı devam eden sağlık tesislerini inceledi

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Adıyaman’da, 2017 yılında yapımına başlanan 11 sağlık tesisi inşaatında incelemelerde bulundu

2017 Yılı Ekim ayından itibaren yapımına başlanan aile sağlık merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak kullanılacak olan 11 sağlık tesisi inşaatını gezen Sağlık Müdürü Erden Öz, çalışmalar hakkında da ilgililerden bilgiler aldı.Halk Sağlığı Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Kutlu ile birlikte yaptığı incelemelerin ardından konuşan Öz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Adıyamanlı vatandaşlarımıza sağlık alanında daha kaliteli ve daha hızlı ulaşılabilir modern tesislerde hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2017 Ekim ayında temeli atılan toplam 11 adet sağlık tesisimizin devam etmekte olan inşaatlarında incelemelerde bulunduk. İnşallah bu tesislerimiz 2018 yılının Ağustos ayında hizmete girdi.

ADIYAMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN