Vali Kalkancı’dan Afrin Gazisine ziyaret

Vali Kalkancı’dan Afrin Gazisine ziyaret

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, TSK tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük’ü, hastanede ziyaret etti

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi servisinde tedavisi devam eden ve durumu iyi olan Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük’ün sağlık durumu hakkında Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan’dan bilgi alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, Uzman Çavuş Küçük’e, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti.Vali Kalkancı’ya, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat eşlik etti.Afrin Gazisi Yasin Küçük’ün Annesi Bedriye ve Babası Abdullah Küçük’le sohbet eden Vali Kalkancı, “Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğü ile kutsal değerler uğruna mücadele ederken yaralanan Yasin kardeşimiz sizin evladınız olduğu gibi bizimde evladımızdır. Bu değerler uğruna savaşmak gerekiyorsa savaşacağız, şehit olmak gerekiyorsa şehit olacağız. Allah’ın izni, milletimizin desteği ile bu vatanı hiç kimseye böldürtmeyeceğiz” dedi. Uzman Çavuş Yasin Küçük’e, ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Kalkancı, “Analar böyle evlatlar doğurduğu sürece evvel Allah bizim sırtımız yere gelmez. Yasin gibi kahraman gazilerimiz ve silah arkadaşlarında bu yüce ruh var olduğu müddetçe milli birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlerin kirli emellerinin gerçekleşmesi asla mümkün olmayacaktır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Yasin kardeşimize de Yüce Allah’tan şifa diliyorum” cümlelerini kullandı. Afrin Gazisi Yasin Küçük’ün ailesine herhangi bir taleplerinin ya da sıkıntılarının olup olmadığını da soran Vali Kalkancı, herhangi bir ihtiyaç ve sıkıntı olması durumunda telefonunun 24 saat açık olduğunu söyledi.Afrin Gazisi Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük ve ailesi ise, gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya teşekkür etti.

ADIYAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN