Afyonkarahisar’da 2 bin 698 öğrenciye trafik eğitimi verildi

Afyonkarahisar’da 2 bin 698 öğrenciye trafik eğitimi verildi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezinde 2 bin 698 öğrenciye trafik eğitimi verildi

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından başlatılan "Çocuklar İçin Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi" kapsamında kent merkezinde 2 ay boyunca öğrencilere trafik eğitimi verildi. Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:“Proje 2013 yılında hayata geçirilmiştir. Çocuklarımızı doğrudan, aileleri ve yakınları ile tüm yol kullanıcılarına dolaylı olarak ulaşmayı ve farkındalık oluşturmayı eğitim faaliyetleri ile trafik bilinci yüksek gençler yetiştirilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarımızda toplamda 2 bin 698 öğrencimize Kasım ve Aralık ayları içerisinde trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme, güvenli oyun alanları konularını içeren eğitimler verilmiştir.”

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN