Afyonkarahisar’da iftar çadırları doldu taştı

Afyonkarahisar’da iftar çadırları doldu taştı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan ayının ilk gününde belediye tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açarak vatandaşlara yemek dağıttı

11 ayın sultanı Ramazan geldi ve tatlı bir telaşla kurulan sofralarda ilk iftarlar açıldı. İmkanı ya da vakti olmayanların tercih ettiği iftar çadırları da Ramazan ayının ilk gününde dolup taştı. Her kesimden binlerce insan, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırlarında bir araya geldi.Başkan Burhanettin Çoban ilk orucunu, ailesi ile birlikte Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu yanında kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı. İnsanları birleştirici ve kaynaştırıcı yönüyle iftar sofralarının ayrı bir lezzeti olduğunu belirten Başkan Çoban, iftar vesilesiyle bir kez daha tüm Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırlarının her gün farklı bir hayırsever tarafından karşılandığını kaydeden Başkan Çoban, hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN