Afyonkarahisar’da yapımı planlanan Modern Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgilendirme

Afyonkarahisar’da yapımı planlanan Modern Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgilendirme

Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, sanayi sitesinin son durumu ile ilgili bilgi vermek için üyelerle bir araya geldi

Sanayi sitesinin çalışmalarını ilk başladığı günden bu güne kadar yapılanları tüm şeffaflığı ile üyelerine aktaran Birliktir, “Bizim tek amacımız esnafımızın kazanmasıdır. Bunun mücadelesini veriyoruz. Her şeyi sizlere şeffaf bir şekilde anlatıyoruz” dedi.Afyonkarahisar-Konya yolu Karaaslan köyü yakınlarına yapılacak olan Modern Küçük Sanayi Sitesi yapımı ile ilgili dün Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) bir toplantı düzenlendi. Site Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve yönetimi tarafından düzenlenen toplantıya sanayi sitesinden iş yeri alan esnaflar katıldı. Tüm şeffaflığı ile site çalışmalarını anlatan Başkan Birliktir, bu süreçte kendilerine destek veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Hatice Özkal ile Maliye bakanlığı çalışanlarına teşekkür etti. Sanayi sitesine arsanın bulunmasından izinlerin alınmasına kadar geçen süreyi özellikle anlatan Birliktir, “Bu süreç kolay olmadı. Ama siyasilerimizin desteği ve bizlerin yoğun çabaları ile esnafımıza verdiğimiz sözü tutmanın heyecanıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Sanayi sitemiz ile gerekli olan genel müdürlükleri ile bire bir görüşerek sorunları çözdük. Çünkü biz esnafımıza düşük maliyette iş yeri sözü verdik. Bu sözü yerine getirmenin azmi ile esnafımız için çalmadık kapı bırakmadık” dedi.“İLK ETABI 2019 MART’TA TESLİM EDECEĞİZ”Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesindeki iş yerlerinin ilk etap teslim tarihinin 2019 yılı Mart ayı olduğunun müjdesini veren Başkan Birliktir, “Amacımız iş yerlerimizi bir an önce bitirerek esnafımıza teslim etmektir. Bunun için site yönetimi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2019 Mart ayında ilk etapta 382 iş yeri tamamlanarak esnafımıza teslim edilecek. Toplamda 522 iş yeri yapılacak. Şuan her şey esnaf ve sanatkarımızın istediği gibi gidiyor. Biz ne söz verdiysek onu yerine getireceğiz” diyerek konuştu. Ayrıca Birliktir, özellikle iş yeri sahibi olmayan genç esnafa iş yeri verdiklerini, fakat gelen talep doğrultusunda şartları sağlayan tüm esnaflara iş yeri vereceklerini ifade etti.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN