ESOB’un güneş enerji santrali ihalesi yapıldı

ESOB’un güneş enerji santrali ihalesi yapıldı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ESOB), Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) sunduğu ve 2016 mali destek programı Sürdürülebilir Çevre Programı (SÜCEP) kapsamında kabul gören “Güneş esnaf için doğuyor” projesinde ihale aşaması bitti

ESOB’un güneş enerji santrali için 5 istekli firmanın katılımı ile gerçekleştirilen ihaleyle bir firma 378 bin 760 lira teklif vererek ihaleyi aldı.Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada,“Önümüzdeki yıl kendi elektriğimizi kendimiz üretmiş olacağız. Projemizin hayata geçmesiyle yıllık 170 bin kwh enerji üretimi sağlanacak. Hem, şehrimize hem de ülkemiz ekonomisine katkı vermekten dolayı son derece mutluyuz” dedi.Başkan Konak, Zafer Kalkınma Ajansı ile kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

AFYONKARAHİSAR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN