Gençlerden Kur’an Kursu duvarına sanatsal dokunuş

Gençlerden Kur’an Kursu duvarına sanatsal dokunuş

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, merkeze bağlı Çıkrık beldesinde bulunan Kur’an Kursu’nun duvarlarını sanatsal figürlerle süsledi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Gençlerin İyilik Ağacı Projesi” kapsamında sosyal sorumluluk anlamında faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Pelin Yıldırım ve gönüllü gençler, İl Müftülüğüne bağlı Çıkrık Kur’an Kursu’nun duvarlarına sanatsal çalışmalar yaptı. Yapılan çalışma kapsamında mizah kültürünün ögeleri olan Hacivat-Karagöz ve animasyon karakterleri ile birlikte binanın duvarlarına hatlar çizdiler. Gönüllülerin sanatsal dokunuşları sonrasında Kur’an Kursunun duvarları estetik bir görünüm kazandı.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN