Gençlik merkezi gönüllüleri işitme engelli çocuklarla müzeyi gezdirdi

Gençlik merkezi gönüllüleri işitme engelli çocuklarla müzeyi gezdirdi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri işitme engelliler okulunda öğrenim gören çocuklarla müzeyi gezdi

Gençlik merkezi gönüllüleri Gençlik ve Spor Bakanlığının “Merkezimiz Her Yerde” sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 yıldır kentteki özel bir İşitme Engelliler Okulunda işitme engelli çocuklarla çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler yapan gönüllüler bu defada öğrenciler ile birlikte Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesini ziyaret etti. Gençlik Merkezi işaret dili eğitmeni Nihal Usanmaz, gençlik lideri ve işaret dili tercümanı Özge Mutlu müzede bulunan tarihi eserlerin öykülerini, dönemlerini ve tanıtımları ile ilgili işitme engelli çocuklara anlattılar.Arkeoloji Müzesi Müdürü Mevlüt Üyümez ve personeli faaliyet esnasında işitme engelli çocuklara ve gönüllü gençlere yardımcı oldular.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN