Gençlik Merkezi’nde “kitap okuma halkaları” projesi başladı

Gençlik Merkezi’nde “kitap okuma halkaları” projesi başladı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi’nde“Kitap Okuma Halkaları” projesi başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri’nde uygulanan proje ile gençlik liderleri, gönüllü gençler, okul temsilcileri ile beraber gençlerin kitap okumasına destek verilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Proje ile içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olunacağını aktarıldığı proje ile düzenlenen kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmelerinin hedeflendiği kaydedildi.Proje ile ilgili Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada ise “Ekim ayı itibari ile proje uygulanmaya başlanarak birden fazla kitap okuma halkası grupları kurulmuştur. Gönüllü Gençlik Liderlerinin ve okul temsilcilerinin sorumluluğunda yeni halkalar, Gençlik Merkezinde, okullarda, yurtlarda kurulmaya devam edilecek olup, Projeye katılmak isteyen kitapsever gençlerimizi çarşı merkezinde Kurra Cami karşısında bulunan Afyonkarahisar Gençlik Merkezine davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN