Gençlik Merkezi’nden SYDV’ye ziyaret

Gençlik Merkezi’nden SYDV’ye ziyaret

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Afyonkarahisar Gençlik Merkezi önemli gün ve haftalar ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yetkilileri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 2011 yılından itibaren 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Yoksullarla Dayanışma Haftası" kapsamında gençlik liderleri ve gönüllü gençler faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, “Vakıf Müdürü Yaman Şenol tarafından vakfın çalışmaları konusunda bilgi verilmiş ve vakıf binası gezdirilmiştir. Yapılan ziyaret ile gençler Sosyal Yardımlaşma Vakfı Çalışmaları ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Özellikle İhtiyaç sahibi ailelerin çocuk ve gençlerine yönelik Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu” denildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN