Hastanın ayağı kesilmekten kurtarıldı

Hastanın ayağı kesilmekten kurtarıldı

Afyonkarahisa’da diyabet nedeniyle damar tıkanıklığı gelişen ve bunun sonucunda ayağında yaralar açılan hastaya Devlet Hastanesinde uygulanan diz altı balon anjioplasti işlemi hastanın ayağı kesilmekten kurtarıldı

78 yaşındaki hastanın diyabet nedeniyle diz altı atardamarlarının ciddi oranda tıkanık olduğu tespit edildi. Müdahale için kan şekeri düzenlenen ve enfeksiyonu kontrol altına alınan hastaya, lokal anestezi ile uyutulmadan diz altı balon anjioplasti işlemi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlarından, Op. Dr. Mustafa Bildiler, Op. Dr. Kıvılcım Ertürk Yetim ve Op. Dr. Öznur Demirpençe Duman tarafından başarıyla uygulandı. Hastada gelişen damar tıkanıklığı problemi giderildi ve hastanın ayak yaralarında iyileşme sağlandı.

AFYONKARAHİSAR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN