Kazada yaralanan 10 öğrencinin sağlık durumları iyi

Kazada yaralanan 10 öğrencinin sağlık durumları iyi

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında yaralanan Alman uyruklu üniversite öğrencisi Cedric Hackert yaşadıklarını anlattı

Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 35. kilometresi Serban Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada yabancı uyruklu üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrilmiş, 15’i yabancı uyruklu 17 kişi yaralanmıştı. Henüz belirlenmeyen bir nedenle yaşanan kazada yabancı uyruklu öğrencileri taşıdığı belirtilen Ahmet B. idaresindeki 34 TZ 5820 plakalı minibüs, Serban çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak sağ taraftaki refüje yan yatmıştı.Kazada yaralanan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören Cedric Hackert, yaşadıklarını Almanca olarak anlatırken, kaza sırasında uyuduğunu ve diğer arkadaşları ile birlikte çok korktuğunu ifade etti.“Öğrencilerin genel sağlık durumları iyi”Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hazım Bozca ise hastaneye sabah saatlerinde 10 hastanın başvuruda bulunduğunu ifade ederek, “Hastanemize başvuruda bulunan 10 hastanın gerekli tetkikleri yapılıp gözlem altına alındılar. Daha sonra 10 öğrencinin de yatışı yapıldı. Bunların hiç birisinin hayati tehlikesi yok. 4’ü Genel Cerrahi Polikliniğine yatırıldı öğleden sonra taburcu edilmeleri planlanıyor. 3’ü ortopedi servisine yatırıldı bunlardan da birinin öğleden sonra taburcu edilmesi planlanıyor. 2’sine cerrahi müdahalede planlanacak bunlardan birinin el kesiği var diğerinin ise kolunda yaralanma var. Bunlarından taburcu edilmeleri kısa sürede planlanacak. 3’ü de beyin cerrahi servisinde. Onların da öğleden sonra taburcu edilmeleri planlanıyor” dedi.

AFYONKARAHİSAR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN