Kuşlar için plastik şişe ve tabaklardan yem kapları yaptılar

Kuşlar için plastik şişe ve tabaklardan yem kapları yaptılar

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezinde “İyilik ağacı Projesi” kapsamında gençler sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında kuşlar için plastik şişe ve tabaklardan yem kapları yaptı

Merkezde yürütülen proje ile gençlerin yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığını artırmak, bilinçli bir nesil yetiştirilmesi ve bu sorunlara çözümünde aktif olarak yer almaları, başta akranları olmak üzere toplumun her kesimi ile etkili iletişim kurmaları, topluma hizmet konusunda sorumluluk duygularının geliştirilmesi amaçlanıyor. Proje kapsamında gençlik liderleri ve gönüllü gençleri yaklaşan kış ayları nedeniyle kuşlar için plastik şişe ve tabaklardan yem kapları yaptılar. Gençler yaptıkları yemliklerin içine buğday ekleyerek İmaret Cami’nin bahçesinde bulunan ağaçlara astılar. Gençlerin ayrıca dönem dönem bu yemliklere buğday ekleyerek kuşların beslenmelerini sağlayacakları öğrenildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN