Polis otosuna ateş açan 6 şahıs tutuklandı

Polis otosuna ateş açan 6 şahıs tutuklandı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde yaşanan bir yaralama olayının ardından kaçmak isteyen aracı takibe alan polis otosuna ateş açan şahıslar, kısa bir kovalamacının ardından yakalandı

Edinilen bilgilere göre, olay Sinanpaşa ilçesinde yaşandı. 4 Aralık tarihinde yaşanan olayda iddialara göre, Sinanpaşa ilçesinde yaşanan bir silahlı yaralama olayının ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralılarının kaldırıldığı hastanede olaya karıştıkları iddia edilen şahısların hastane çevresinde görüldüğü bilgisini alan polis ekipleri harekete geçerek şahısların peşine düştü. Kısa sürede aracı tespit eden ekipler içerisinde 6 şahsın olduğu aracı takibe alarak “dur” ihtarında bulundular. Ancak şahıslar kullandıkları araç ile kaçma çalışırken, kendilerini kovalayan polis otosuna ateş açtılar. Çok sayıda merminin isabet ettiği polis aracında ölen ya da yaralanan olmazken, kovalamacanın ardından polis ekipleri şahısları yakalayarak etkisiz hale getirdiler. Araç içerisinde yapılan aramda ise ruhsatsız 2 adet otomatik av tüfeği, ruhsatsız 1 adet tabanca, 4 adet bıçak, çok sayıda kovan ve fişek ele geçirildi.Öte yandan, olayla ilgili olarak, 6 şüpheli şahıs hakkında “kasten adam öldürmeye teşebbüs, kamu malına zarar verme, görev yaptırmamak için direnme, tehdit, hakaret ve 6136 SKM” suçlarından işlem yapılarak adli mercilere sevk edildikleri ve tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN