Polisten 11 adrese uyuşturucu operasyonu, 8 gözaltı

Polisten 11 adrese uyuşturucu operasyonu, 8 gözaltı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11 adrese yapılan baskınla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 şüpheli yakalanarak gözaltını alındı

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda toplam 11 adreste 9 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. İkamet aramalarında; 221 kök dişi hint keneviri, 82,99 gram kubar esrar maddesi, 25,77 gram toz esrar maddesi, 25,23 gram kenevir tohumu, 27,26 gram skunk maddesi, uyuşturucu özelliği olan 1 adet mantar, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ile 2 adet esrar maddesi öğütmekte kullanılan aparat, 1 adet polis gömleği, 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, 1 adet demir sopa ele geçirildiği bildirildi.Yapılan operasyon sonucu 8 şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, 3 şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 5 şahıstan 3’ü ise adli kontrol şartı ile salıverilirken, diğer 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN