Ramazan’da ‘Kimsesizlerin Kimsesi Siz Olun’ projesi devam ediyor

Ramazan’da ‘Kimsesizlerin Kimsesi Siz Olun’ projesi devam ediyor

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi tarafından başlatılan “Ramazan’da Kimsesizlerin Kimsesi Siz Olun’ projesi kapsamında yardımseverlerden toplanan gıdalar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam ediyor

Ramazan ayı nedeniyle Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençlerin katkılarıyla hazırlanan yardım paketleri kentte daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Gençlik Merkezi binasında sürekli yapılan giyecek yardımları yanı sıra Ramazan ayında da yapılan gıda yardımları aileleri sevindirdi. Karahisar Gençlik Merkezi, maddi ve manevi açıdan muhtaç ailelere bağış ve yardımlarda bulunarak üye gençlerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedeflemekte olduğu belirtildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN