Sinanpaşa’da uyuşturucu, tarihi eser ve silah ele geçirildi

Sinanpaşa’da uyuşturucu, tarihi eser ve silah ele geçirildi

Afyonkarahisar’da polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda tarihi eser, uyuşturucu madde ve çok sayıda tüfek ele geçirildi

Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, operasyonlar Sinanpaşa ilçesinde yapıldı. Aldığı bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri 2 şahsın ikametlerinde ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Sinanpaşa ilçesinde 2 şahsa ait adres ve araçlarında yapılan aramalarda, 656 gram (gr) Afyon sakızı, 476 gr kubar esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 28 adet sikke, 2 adet tarihi metal obje, 1 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 22 adet av tüfeği ele geçirildi.Öte yandan, ilçede polis tarafından yapılan bir başka operasyonda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 şahsın ikametinde yapılan aramada 551 gr esrar maddesi, 2 kök dişi Hint keneviri ve 17,2 gram Hint keneviri tohumu ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şahsın işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

AFYONKARAHİSAR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN