Vali Yıldırım, iftarını huzurevi sakinleriyle yaptı

Vali Yıldırım, iftarını huzurevi sakinleriyle yaptı

Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar programına katılan Vali Aziz Yıldırım, huzurevi sakinleri ile birlikte iftar yaptı

Düzenlenen iftar yemeğine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, protokol üyelerinin eşleri ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.Programda konuşan Vali Yıldırım, büyüklerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Eli öpülesi kıymetli büyüklerimiz, hepinize hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum. Bu mübarek günde İl Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu, sizlerle beraber olma şerefine nail olduğumuz bu iftarımızı Rabbim kabul eyleye inşallah. Devletimiz sosyal devlet, bu anayasamızda da yazıyor. Öyle bir sosyal devlet ki kimsesi olmayanların kimsesi haline gelen bir devlet, kimsesizlere ve ihtiyacı olanlara sahip çıkan bir devlet, onların her türlü ihtiyaçlarını, yalnızlıklarını giderme iddiasında ve gayretinde olan bir devlet. Tabii ki bunları da personelimiz, çalışanlarımız eliyle ve aracılığıyla yapıyoruz. Fakat bugün buraya Afyonkarahisar’ımızın kıymetli bürokratları ve eşlerimizle hep birlikte geldik ve büyüklerimizle birlikte iftar yapalım dedik. Bizler hakikaten bundan çok mutlu oluyoruz. Büyüklerimizle birlikte olmaktan, onları yüzleri devamlı gülerken görmekten bizlerde çok mutlu oluyoruz" dedi.İftar programı sonrası 18 Haziran’ın Babalar Günü olması nedeniyle Vali Aziz Yıldırım ve diğer protokol üyeleri tarafından pasta kesilerek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki büyüklerimizin babalar gününü kutladılar.

AFYONKARAHİSAR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN