Ağrı Belediyesi bünyesine yeni otobüs kattı

Ağrı Belediyesi bünyesine yeni otobüs kattı

Ağrı Belediyesi şehir içi ulaşımın daha rahat sağlanması ve vatandaşların konforlu bir şekilde yolculuk yapması için araç filosunu 6 yeni otobüs kattı

Belediye önünde yeni alınan 6 otobüs için düzenlenen törene Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, yaz mevsiminin gelmesi ile yoğun mesai harcadıklarını ve baharla birlikte projelerin seri bir şekilde başlayacağını söyledi. Bazı projelerin ihalesinin tamamlandığını ve havaalanı yolu ile şehrin çevresinin tamamının peyzajını yapmaya başladıklarını kaydeden Elban, “Bir kısmını kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Ardından yeni açacağımız yollar ve bulvarlarımız var. Onların hem yıkım hem de alt yapı çalışmalarına süratle gireceğiz. Bu alanda büyük bir şehir parkı yapıyoruz. Kısmet olursa birkaç ay içerisinde bu bina dâhil tüm alanda ihalelerimizi tamamlayacağız. Ardından büyük bir şehir meydanı ve belediye binası yapmayı planyalıyoruz. İnşallah dört yolumuzda alt geçit yapacağız. Başka planlamasını yaptığımız birçok projemiz var” dedi.Vali ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban’ın konuşmalarının ardından Ağrılıların hizmetine sunulan 6 otobüs şehir tutu yaptı.

AĞRI/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN