Ağrı Defterdarı Tural vatandaşları uyardı

Ağrı Defterdarı Tural vatandaşları  uyardı

Ağrı Defterdarı Mehmet Tural Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan borçların 1’nci taksit ödemesi için son günün 1 Ekim olduğunu belirterek vatandaşları uyardı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı Defterdarı Mehmet Tural, vatandaşların kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edebilmesi için ilk iki taksitin zamanında ödenmesi gerektiğini söyledi. Tural, “Bu nedenle, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan 7143 sayılı Kanundan yararlanmaya devam edebilmek için 1. taksit ödemenizi 1 Ekim Pazartesi günü akşamına kadar yapmayı unutmayın” dedi.Taksit ödemelerinin vergi daireleri, PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalardan yapılacağını ifade eden Tural, “Başkanlığımız, resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan "Borç Sorgulama ve Ödeme" bölümünden 02:00 - 22:00 saatleri arasında anlaşmalı bankalardın banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkelerde faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile, anlaşmalı banka şubelerinden ve PTT işyerlerinden, Vergi Dairelerinden, yapabilirsiniz. İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya "www.gib.gov.tr" adresi yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.Defterdar Tural, yaşanacak muhtemel yoğunluktan dolayı ödeme işlemlerinin son günlere bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

AĞRI/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN