Ağrı Gençler Kulüpler Halter Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Ağrı Gençler Kulüpler Halter Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilecek olan Gençler, Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Ağrı’ da yapılacak

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; “Türkiye Halter Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından koordine edilecek olan Gençler, Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 12-15 Nisan tarihleri arasında 2 bin 500 seyirci kapasiteli Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Yapılacak olan şampiyonaya 50’den fazla ilden yaklaşık 65 kulüp, 348 erkek, 201 kadın sporcu olmak üzere toplamda 549 sporcunun katılım sağlamasını bekliyoruz.Tüm Ağrı halkını ve sporseverleri ilimizde yapılacak olan Gençler Kulüpler Halter Şampiyonasına davet ediyoruz. Şampiyonaya katılacak olan tüm kulüplere ve sporcularına, antrenörlere ve hakemlere şimdiden başarılar diliyorum. Sporcuların emeklerinin karşılığını en güzel şekilde aldığı bir şampiyona geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

AĞRI/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN