Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden 500 kişi Malazgirt’teki programa katıldı

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden 500 kişi Malazgirt’teki programa katıldı

Muş’un Malazgirt ilçesinde dün düzenlenen yıl dönümü etkinliğine Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden 500 kişi Malazgirt’teki programa katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 1071 Malazgirt Zaferinin yıl dönümü kutlamalarına Ağrı’dan da yoğun katılım oldu. Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 500’e yakın gönüllü Malazgirt’te gitti.Malazgirt’te ki etkinlikleri takip eden grup akşam saatlerinde Ağrı’ya geri döndü.Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Malazgirt Zaferinin yıl dönümü etkinliklerine 81 ilden katılım olduğunu belirten Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Ağrı’yı 500 kişilik genç ekiple temsil ettiklerini söyledi.

AĞRI/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN