Ağrı’da 25 yıldır peynircilik yapıyor

Ağrı’da 25 yıldır peynircilik yapıyor

Ağrı’da baba mesleğini devam ettiren 25 yıldır peynircilik yapan Mustafa Oruç adlı vatandaş ailesinin geçimini peynir satarak sağlıyor

Ağrı merkez Hürriyet Mahallesinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Mustafa Oruç, baba mesleği olan peynirciliği 13 yaşından bu yana ara vermeden yapıyor. Oruç, baba mesleği olan peynirciliği çok sevdiğini ve her gün el arabasıyla mahalle ve sokakları gezerek peynir ve tereyağı sattığını söyledi. Köy köy gezerek köylerde bulunan vatandaşlardan peynir alan Oruç, “eski ve taze peynir ve tereyağlarını çevrede bulunan köyleri gezerek vatandaşlardan satın alıyorum. Ayrıca Erciş otlu peyniri ve hakiki Erzincan tulum peyniri satıyorum. Çok şükür kazancımda iyidir ve vatandaşlar peynir ve tereyağlarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu peynircilik işini ben severek yapıyorum ve bende her türlü peynir ve tereyağı çeşitleri var. Zaten fiyatları da oldukça uygun” dedi.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN