Ağrı’da alt geçite alternatif yollar trafiğe açıldı

Ağrı’da alt geçite alternatif yollar trafiğe açıldı

Ağrı Belediyesi tarafından yapımı devam eden alt geçit projesi nedeniyle trafikte yaşanan yoğunluğun en aza indirilmesi için alternatif yollar trafiğe açıldı

Ağrı Belediyesi Dörtyol Kavşağı’nda yapımına başlanan alt geçit projesi ile birlikte trafikte yaşanan sorunların en aza indirilmesi için harekete geçti. Daha önce kapalı olan Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki 707’nci sokak ve çevik kuvvet önünde bulunan Kurtuluş Caddesi’nde yapılan kontrollerin ve düzenlemenin ardından trafik akışına açıldı. Belediye Abide Meydanı’nda bulunan giriş çıkışlarda trafiğin kilitlenmemesi için yol genişletme çalışması gerçekleştirdi. Sürücüler, bugün itibari ile alternatif yolları kullanmaya başladı. Trafiğe açılan yeni bağlantı yollarının trafik akışını rahatlatması bekleniyor.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN