Ağrı’da ’kuş evleri’ yapıldı

Ağrı’da ’kuş evleri’ yapıldı

Ağrı’nın Tutak ilçesinde ’İyilik Üret Projesi’ kapsamında olumsuz hava şartlarından dolayı üşüyen kuşlar için kuş evler yapıldı

İçişleri Bakanlığı’nca Tutak Belediyesi’ne görevlendirilen Erkan İsa Erat, yaptığı çalışmalarla kısa sürede ilçede vatandaşların beğenisi topladı. Farklı projelerle adından söz ettiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Erat, belediye tarafından desteklenen soğuk havalarda üşüyen kuşlara dikkat çekmek için “İyilik Üret Projesi"ni hayata geçirdi. Geceleri hava sıcaklığının eksi 15 dereceyi bulduğu ilçede, kuşların soğuktan korunması için ilçenin birçok noktasında “Kuş evler” konuldu. Onlarca yere yapılan kuş evler, vatandaşlarında dikkatini çekti. Vatandaşlar tarafından da desteklenen proje sayesinde kuşlar soğuk havalardan korunmuş olacak.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN