Ağrı’da Mehmetçiğe destek için binler yürüdü

Ağrı’da Mehmetçiğe destek için binler yürüdü

TSK tarafından Afrin’e başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için Ağrı’nın Tutak ilçesinde binlerce kişi Türk bayraklarıyla yürüdü

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’deki terör örgütü PYD/YPG’ye yönelik operasyonlar devam ederken, yurdun dört bir yanından da Mehmetçiğe destek sürüyor. Ağrı’nın Tutak ilçesinde 7’den 70’e vatandaşlar ellerine Türk bayrakları alarak soğuk havaya aldırış etmeden Mehmetçiğe moral vermek için yürüyüş yaptı. Vatandaşlar okunan Fetih Suresi ve yapılan duanın ardından sloganlarla, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan, İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.Programda vatandaşlara hitap eden Kaymakam Erat, konuşmasının ardından İlçe Jandarma Komutanı Alican Şenay’a, Türk bayrağı takdim etti.Program ikram edilen yemeğin ardından sona erdi.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN