Ağrı’da okullar arası kros yarışması yapıldı

Ağrı’da okullar arası kros yarışması  yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları faaliyet programı çerçevesinde gençler ve yıldızlar kros müsabakaları gerçekleştirildi

Okul sporları kros müsabakaları yıldız ve gençler kategorilerinde 15 okulun katılımı ile yeni otogar arazisinde hazırlanan yarışma parkurunda yapıldı.Yıldız kızların koşu startını veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, kros müsabakalarında bütün sporculara başarılar diledi.Gerçekleştirilen kros müsabakalarında yıldız ve gençler kategorilerinde toplam 100 sporcu dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren sporculara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Atletizm İl Temsilcisi Burhan İdin, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.Ayrıca il müdürlüğü tarafından yarışan sporculara kek ve meyve suyu ikram edildi.

AĞRI/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN