Ağrı’da sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Ağrı’da sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele eğitimleri kapsamında Sporcu Eğitim Merkezinde kalan sporculara uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı, Uyuşturucu ile Mücadele yüksek kurulunca kabul edilen “Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadele Acil Eylem Planı” çerçevesinde, Uyuşturucu madde kullanımı ve diğer bağımlılık türlerinin zararlı etkileri konusunda hedef grupları bilgilendirmeyi ve bilinçlendirmeyi amaçlayan eğitimleri İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yeşilay’dan yetkili kişiler verdi. Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen ve yaklaşık üç saat süren Uyuşturucu ile mücadele eğitimi sporcu eğitim merkezinde yatılı kalan 60 sporcuya verildi. Düzenlenen programa sporcular yanı sıra Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve antrenörlerde katılım sağladı.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN