Ağrı’da vali yardımcısı ve kaymakam için veda yemeği düzenlendi

Ağrı’da vali yardımcısı ve kaymakam için veda yemeği düzenlendi

Ağrı’da başka bir ile tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, için Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından veda yemeği verildi

Ağrı Valisi Süleyman Elban , Cumhurbaşkanlığının 31 Ağustos tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka bir ile tayinleri çıkan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan onuruna veda yemeği verdi.Atama kararının ardından Göksun Kaymakamlığı’na atanan Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Kaş Kaymakamlığı’na atanan Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan düzenlenen yemekle bir araya geldi. Vali Elban, görev yerleri değişen Vali yardımcısı ve kaymakama Ağrı’da yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunup, başarılar diledi.Düzenlenen veda yemeğine Vali Süleyman Elban, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN