Ağrılı Kur’an kursu öğrencisi bölge birincisi oldu

Ağrılı Kur’an kursu öğrencisi bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl tespit edilen bölgelerde yapılan hafızlık tespit sınavlarında, bu yıl Erzurum bölge birinciliğine Doansu Kız Kur’an Kursu öğrencisi Evin Înan seçildi

Doğansu Kız Kuran Kursu Yöneticisi Muhsin Nan ,"Erzurum Eğitim Merkezinde yapılan hafızlık tespit sınavına Doğansu yatılı kız Kuran kursu öğrencilerimizden, Evin inan,Dilan Avinç,Fatma Kırca adlı öğrencilerimiz katıldı,3 öğrencimiz de hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek hafızlık diploması almaya hak kazandı. Ayrıca Evin İnan adlı öğrencimiz yapılan hafızlık tespit sınavında bölge birincisi seçilerek Ağustos ayında yapılacak olan,Türkiye birinciliği için Ankara’da yapılacak olan yarışmaya bölgeyi temsil etme hakkı elde etti. Patnos’ta ilk defa hafızlık eğitimi veren Doğansu yatılı kız Kuran kursu bölge birinciliğini kazanarak ilçemizi bölgede hak ettiği yere taşıma şerefini elde etti. Hem ilçede hafızlık anlamında ilk hizmeti veren Kurs olması ve kısa sürede bu tür başarılı sonuçlar elde etmesi,kursumuzda öğrencilerimize öğretmenlerimize ve yöneticilerimize büyük bir sevinç yaşamalarına vesile oldu,bundan sonra yapılacak olan yarışmalara da bizi motive etmiştir.Bundan sonra ilçemizi Türkiye genelinde layık bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz inşallah." diye konuştu.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN