Ayakları kırılan köpeğe hayvanseverler sahip çıktı

Ayakları kırılan köpeğe hayvanseverler sahip çıktı

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde ayakları kırık olduğu için yürüyemeyen ve enfeksiyon kapan köpeğe hayvanseverler sahip çıktı

Taşlıçay ilçesi Hürriyet Mahallesinde iki ayağı kırık köpeğin videosunu sosyal medyada paylaşan İsmail Kaya adlı vatandaşa hayvanseverlerden büyük destek geldi. Binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan çaresiz köpeğin videosu, kısa süre içerisinde hayvanseverler derneklerine ulaştı. Acı içinde kıvranan ve yürüyemeyen köpek için, Adana Hayvanseverler Derneği, Ağrı’da özel bir veteriner görevlendirerek tedavisini üstlendi.Duyarlı davranışından dolayı İsmail Kaya’yı tebrik eden Adana Hayvanseverler Derneği üyeleri köpeğin tedavi süresini yakından takip etti. Yaklaşık 3 hafta gibi bir sürede iyileşen köpeğin son halini İsmail Kaya yine sosyal medya hesabından paylaşarak tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN