Başarılı sporculardan Turan’a ziyaret

Başarılı sporculardan Turan’a ziyaret

Polonya’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusunda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Ağrı Spor Lisesi sporcuları İl Eğitim Milli Müdürü Yakup Turan’ı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Trabzon’da düzenlenen milli takım Dağ Koşusu seçmelerini başarı ile geçen ve Polonya’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusunda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Türkiye birincileri Ağrı Spor Lisesi sporcuları Dilek Öztürk ile Mehmet Vefa Aydemir, Türkiye üçüncüsü Osman Özkol ve Fransa’da yapılan Dünya Liseler arası Atletizm Şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Spor Lisesi sporcularını makamında kabul etti. Sporcuları tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Turan, sporcularla bir süre sohbet etti. Turan, emeği geçen ve ziyarette hazır bulunan okul müdürü Murat Demir’e ve antrenör Abdurrahman Kaya’ya teşekkür etti.

AĞRI/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN