Milletvekili Çelebi Ağrı 1970 Spor’u ziyaret etti

Milletvekili Çelebi Ağrı 1970 Spor’u ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ağrı 1970 Spor’u ziyaret ederek futbolculara baklava ikram edip talepleri dinledikten sonra baklava ikram etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumu’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ağrı 1970 Spor kulübünü ziyaret etti. AK Parti İl teşkilatı ile ziyaretini gerçekleştiren Milletvekili Çelebi’yi Ağrı 1970 Spor kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ve kulüp yöneticileri karşıladı.Kulüp hakkında Başkan Yıldırım’dan bilgi alan Çelebi daha sonra sahada antrenman yapan futbolcularla bir araya geldi. Futbolcularla sohbet edip talepleri dinleyen Milletvekili Çelebi, onlara baklava ikram etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette keyifli anlar yaşandı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Çelebi, Ağrı 1970 Spor’un büyük bir kulüp olduğunu ve kentin takımına sahip çıkacağını söyledi. Takımdan bu yılda şampiyonluk beklediklerini ve önümüzdeki sezon 3. Lig’de görmek istediklerini vurgulayan Çelebi, “Sizler rol modelsiniz. Sizin gibi top oynayan Ağrılı gençler sizi rol model olarak görüyorlar. Sizin her konuda örnek olmanız lazım. Devletin imkânları kısıtlı, bu bölgenin insanlarının gelir kaynakları da kısıtlı, biz kulüp başkanımız ve valimiz ile konuşacağız. İmkanlar dahilinde elimizden gelen ne varsa sizlere sunacağız. Siz Ağrı’nın bir parçasısınız. Bizde aynı ekibin içerisindeyiz. Bizim sizden beklentimiz başarılı olmanız. Kulübün bir talebini Vali Bey ile karşıladık. Ağrı gelir kaynakları kısıtlı olmasına rağmen futbolcusuna sahip çıkıyor. Sizin de Ağrı’ya başarı getirmeniz lazım. Sizin istekleriniz doğaldır. Bizimde beklentilerimiz doğaldır. Örtüşmesi lazım örtüşmediği zaman bu iş yürümez. Biz bugün teşkilatımızla sizi ziyaret ettik, biz sizinle onur duyuyoruz. Karşılığında da başarı bekliyoruz” dedi.

AĞRI/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN