Sahibini bağlayıp hayvanları çalan zanlılardan biri yakalandı

Sahibini bağlayıp hayvanları çalan zanlılardan biri yakalandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde hayvanlarını otlatan bir vatandaşı bağlayarak 17 büyükbaş ve 30 küçükbaş hayvanı çalan 2’si silahlı 4 kişiden biri yakalandı

Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, Ağrı Patnos ilçesi, Yüncüler köyü yakınlarındaki arazide 14 Eylül tarihinde akşam saatlerinde hayvanlarını otlatan bir kişinin 2’si silahlı 4 kişi tarafından bağlandığı ve 17’si büyükbaş, 30’u küçükbaş hayvan olmak üzere toplamda 47 hayvanın çalındığı bildirildi. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapılan çalışmalar neticesinde, olaya karışan 2 kişinin tespit edildiği ve evlerinde arama yapıldığı ifade edildi. 2 şüphelinin evinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiği belirtildi. Gözaltına alınan bir şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 17 büyükbaş hayvanın sahibine teslim edildiği kaydedildi.Olaya karışan diğer 3 şüphelinin yakalanması ve çalınan 30 küçükbaş hayvanın bulunması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

AĞRI/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN