Tutak Zeytin Dalı Harekatına destek için yürüdü

Tutak Zeytin Dalı Harekatına destek için yürüdü

Ağrı’nın Tutak ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek için yürüyüş düzenlendi

TSK tarafından başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli askerlere destek olunması amacıyla Tutak’ta yürüyüş düzenlendi. İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen yürüyüş kılınan cuma namazı sonrası başladı.Tutak 15 Temmuz Şehitler meydanında toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup okunan İstiklal Marşı ve Fetih suresinin ardından Askerler için Dualar okudu. Okunan duaların ardından kalabalık sloganlar atarak, Tutak Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü. Yürüyüşe katılan vatandaşlar Jandarma Komutanlığı önünde Askerlere sevgi gösterisinde bulundu. Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat Tutak Jandarma Komutanı Alican Şenay’a getirmiş olduğu Türk Bayrağını öperek teslim etti.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN