Tutak’ta Okul Güvenliği toplantısı yapıldı

Tutak’ta Okul Güvenliği toplantısı yapıldı

Tutak İlçesinde okullarda güvenli eğitim ortamının sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele konularında gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla “Eğitim Öğretim Yılı” 2

dönem güvenlik toplantısı yapıldı.Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat Başkanlığı’nda Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen Güvenli Eğitim toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Alican Şenay, İlçe Emniyet Amir V. Yaşar Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Sinan Öztaş,Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği temsilcileri katıldı.Toplantıda, Eğitim-Öğretim yılı 1. döneminde yapılan çalışmalar, Okullardaki mevcut durum, Tutak’ta kamerası olmayan Okullara güvenlik kameraları takılması,Uyuşturucu ile mücadele taşımalı Eğitim konusu başta olmak üzere Eğitim-Öğretim ile ilgili konular görüşüldü.

AĞRI/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN