Aksaray Belediyesi asfaltlama çalışlarını sürdürüyor

Aksaray Belediyesi asfaltlama çalışlarını sürdürüyor

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesinde bir cadde ve 10 Sokakta 5 bin ton sıcak asfalt kullanarak yolları asfaltladı

Aksaray Belediyesi asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte altyapısı biten yollarda sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesinde bir cadde ve 10 sokakta 5 bin ton sıcak asfalt kullanarak yolları asfaltladı. Cumhuriyet Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak şehrin her yerinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi altyapı çalışması yapıldığını, buna paralel olarak ta önceliğine göre altyapısı biten yolların asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu kaydetti. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise yollarının asfaltlanmasından dolayı Başkan Yazgı ve ekibine teşekkür etti.

AKSARAY/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN