Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 4 gözaltı

Aksaray’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce ihraç edilen 4 öğretmen yapılan operasyonla gözaltına alındı

Operasyon, sabah erken saatlerde Aksaray merkezde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı oldukları belirlenen ve daha önce ihraç edilen 4 öğretmene yönelik operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından sabah erken saatlerde 4 ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 4 öğretmen yakalanarak gözaltına alındı. İhraç öğretmenler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

AKSARAY/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN