Aksaray’da sele karşı tedbir projesi

Aksaray’da sele karşı tedbir projesi

Aksaray’ın köylerinde sel baskınlarına karşı önlem alan Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, risk altında olan merkeze bağlı Boyalı köyünde su tasfiye projesi uygulandı

Aksaray’ın merkeze bağlı ve sel baskınlarına karşı riskli olan Boyalı köyünde daha öncede meydana gelen su baskınlarını önlemek amacıyla harekete geçen AFAD ekipleri, geliştirdikleri su tasfiye projesini İl Özel İdaresinin finans desteği ile hayata geçirdi. Başlatılan tedbir projesi Boyalı köy yerleşim yerinin sel baskınından kurtarılarak kontrol altına almayı amaçlıyor.AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, “Vatandaşlarımızın önlenebilir doğal afet sonrası can ve mal kaybının önlenmesi için Afet ve Acil durum müdürlüğünce bu tür projeler geliştirilerek uygulanmasına devam edileceğiz” dedi.

AKSARAY/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN