Aksaray’da trafik kazaları: 2’si polis, 1’i jandarma 21 yaralı

Aksaray’da trafik kazaları: 2’si polis, 1’i jandarma 21 yaralı

Aksaray’da tipi ve buzlanma nedeniyle meydana gelen dört ayrı trafik kazasında 2’si polis, 1’i uzman jandarma olmak üzere 21 kişi yaralandı

Kazalar, Aksaray-Ankara karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, gece ve sabah erken saatlerde yağan kar yağışı sabaha karşı yolları buz pistine çevirdi. Yolların buz olması ve olumsuz hava koşulları kazaları da beraberinde getirdi. Meydana gelen trafik kazalarına müdahale eden polis ve jandarma ekipleri yollarda geniş güvenlik önlemleri alırken, buzlu yollarda duramayan araçlar polis ve jandarma görevlilerine çarptı. TBMM Koruma Daire Başkanlığında görevli Hikmet E. idaresindeki koruma aracı, buzlanma nedeniyle duramayarak yoldaki polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan polis aracı, kaza raporu düzenleyen trafik polisi İbrahim A. ve Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ülkü Y.’ye (36) çarptı. Aynı kazada Koruma Daire Başkanlığına ait araçta bulunan polis memuru Göksel Ç. (46) de yaralandı. Aynı yolda meydana gelen 4 ayrı kazada toplam 21 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis memurlarının ve jandarma uzman çavuşun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

AKSARAY/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN