Aksaray’da yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

Aksaray’da yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

Aksaray’da operasyon düzenleyen polis, 2 bin 500 şişe sahte içki, 5 bin adet sahte bandrol ve çok sayıda içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi

Olayla ilgili 3 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon, Hacılar Harmanı Mahallesi’nde müstakil bir eve gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, bir evde sahte içki imalathanesi oluşturulduğunu ve sahte içkilerin piyasaya sürüldüğünü belirleyen polis, teknik ve fiziksel takip sonucu operasyon için gece yarısı düğmeye bastı. Müstakil bir eve gerçekleştirilen operasyonda Mustafa Ç. (38), Nuh B. (44) ve Ramazan Ç. (32) isimli 3 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramada 2 bin 500 şişe sahte içki, 5 bin adet sahte bandrol ve çok sayıda içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AKSARAY/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN