ATSO 5 yıldızlı hizmetini sertifikalandırdı

ATSO 5 yıldızlı hizmetini sertifikalandırdı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından uygulanan Akreditasyon Sistemi kapsamında denetimleri başarı ile geçerek 5 yıldızlı hizmet veren oda unvanını bir kez daha tescilledi

Geçtiğimiz gün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen Sertifika törenine sertifikasını yenileyen ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “2013 yılında göreve gelir gelmez Akreditasyon Sistemine başvurduklarını söyledi. Koçaş, “Göreve gelirken bizlere inanan, güvenen ve destekleyen üyelerimize en iyi hizmeti vermek adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin başlatmış olduğu Akreditasyon Sistemine başvurduk. 2005 yılından bu yana uygulanan bu sistemi üyelerimize yönelik olarak uygulamak ve başarmak bizlere nasip oldu. Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda/Borsa Sistemimizin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Diğer bir tarifi ise Bugün Avrupa ülkelerinde üyelere nasıl hizmet veriliyor ise bizlerde öyle hizmet verilmektedir. Sistem 3 yılda bir denetime tabi tutulduğu için geçtiğimiz aylarda girdiğimiz denetimi başarı ile geçerek 5 Yıldızlı Oda olduğumuzu bir kez daha tescilledik” dedi.

AKSARAY/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN