Başkan Kayan, Bakan Fakıbaba’ya Aksaray hayvancılığı hakkında bilgiler verdi

Başkan Kayan, Bakan Fakıbaba’ya Aksaray hayvancılığı hakkında bilgiler verdi

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşerek Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında bilgiler verdi

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Bekir Kayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüştü. Bakanlık makamında gerçekleşen görüşmede Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında Bakan Fakıbaba’ya bilgiler veren Başkan Kayan, Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında hızla ilerlediğini söyledi. Aksaray nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını ifade eden Başkan Kayan, hükümetin verdiği desteklemeler ile sektörün hızla ilerlediğini kaydetti.Bakan Fakıbaba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarım ve hayvancılık sektörünün önemli olduğunu kaydetti. Üreticinin her daim yanında olduklarını belirten Bakan Fakıbaba, ziyaretten dolayı Başkan Kayan’a teşekkür etti.

AKSARAY/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN