Başkan Yazgı: "16 Nisan’da önemli bir seçimimiz var"

Başkan Yazgı: "16 Nisan’da önemli bir seçimimiz var"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte mahalle toplantılarını sürdürüyor

Başkan Yazgı’nın mahalle toplantılarının bu seferki durağı Çerdiğin Mahallesi ile Kurtuluş Mahallesi oldu. İlk olarak Çerdiğin Mahallesinde halkla bir araya gelen Başkan Yazgı burada vatandaşlar tarafından evet pankartlarıyla karşılandı.Mahalle sakinlerine hitaben konuşan Başkan Yazgı, “Sizleri böyle görmek o kadar güzel oluyor ki o kadar çok mutlu oluyoruz ki sizin o güzel yüzlerinizi görmek dualarınızı almak o kadar güzel ki. Kadın kollarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyonda sizlerle bizleri buluşturdukları için. Biliyorsunuz 16 Nisan’da öneli bir seçimimiz var. Ben sizlerin yüzlerine gözlerinize bakınca buradan hep evet diyeceğinizi görüyorum. İnşallah hep beraber evet diyeceğimizi görüyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Tabi bu sistem çok önemli. Çok güzel değişiklikler olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah bundan sonra yürütmenin başına geçerek hem bakanları belirleyecek hem yardımcılarını. Yasamada da inşallah milletvekillerimiz olacak. Sayıları da artacak bizi daha çok temsil edecekler. İnşallah her şey bizim için daha iyi noktaya gelecek ve güzel olacak. Ülkemizin önündeki bütün engeller inşallah böylelikle aşılmış olacak. Ülkemiz daha güzel daha istikrarlı olacak” şeklinde konuştu.Başkan Yazgı, belediyenin çalışmalarından ve projelerinden de bahsederek Aksaray’a en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet daha sonra Kurtuluş Mahallesine geçti. Burada da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve belediye hizmetleri hakkında vatandaşlara önemli bilgiler aktardı. Vatandaşlar 16 Nisan’da yapılacak Halk oylamasında evet diyeceklerini ifade ederek referanduma destek verdiklerini açık bir şekilde ortaya koydu.

AKSARAY/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN