Köy okullarında eğitim gören minik öğrencilere kırtasiye yardımı

Köy okullarında eğitim gören minik öğrencilere kırtasiye yardımı

Aksaray’da Ziraat Odası ve Koyun Keçi Birliği tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanlığı ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören ilkokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunuldu. Aksaray’ın merkeze bağlı Acıpınar köyünde gerçekleştirilen dağıtımın töreninde Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, minik öğrencilerle sohbet ederek öğrencilere defter, kalem ve diğer kırtasiye malzemelerini dağıttı.“Amacımız eğitime destek olmak”Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, amaçlarının eğitime destek olduğunu belirterek, “Aksaray’daki bütün köy okullarına kırtasiye yardımı yapıyoruz. Eğitimi desteklemek, öğrencileri sevindirmek, teşvik etmek için. Onların yanlarında olduğumuzu göstermek için yine kırtasiye yardımı yaptık. Geleceğimizin teminatı olan, geleceğin iş adımlarının, mühendislerinin, avukatlarının, doktorlarının, toplumun önemli bireyleri olacak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, onları teşvik etmek ve eğitimlerine destek olmak için kırtasiye yardımı yaptık” dedi.“Kırsal kesimdeki öğrencilerimize kırtasiye seti hazırladık”Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise 84 köy okulunda eğitim öğretim gören yaklaşım 3 bin öğrenciye ulaşacaklarını belirterek, “2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında Aksaray’da 84 tane köyümüz var ve 84 köyümüzde yaklaşık 3 bin öğrencimiz var. Biz sivil toplum örgütü olarak bunu sosyal sorumluluk olarak bildik kendimize. Köylerdeki, kırsal kesimdeki öğrencilerimize bir kırtasiye seti yaptık. Öğrencilerimize götürüp hem okumaları için motive ediyoruz, hem de bir etkinlik oluyor. Çocuklarımızda gerçekten ciddi şekilde mutlu oluyorlar” diye konuştu.

AKSARAY/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN