Amasya, spor turizminde de iddialı

Amasya, spor turizminde de iddialı

Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, kış döneminde spor turizmini canlandıracak ulusal ve uluslararası organizasyonlara talip olduklarını açıkladı

Düzenlediği basın toplantısında yaz döneminde turist kafilelerinin uğrak yeri olan şehrin kışında spor turizmiyle hareketli olması için yeni organizasyonlara talip olduklarını belirten Abdullah Kodek, “Ulusal ve uluslararası şampiyona, organizasyon düzenleyecek standartlarda tesislerimiz var. Sürekli organizasyon alıyoruz. Bir organizasyonda 300, 400 kişi geliyor. Organizasyonların aynı döneme denk gelmesiyle bazen hafta sonu bin kişinin geldiği zamanlar oluyor. İlin tanıtımı ve ekonomiye de katkısı oluyor” dedi.7’den 77’ye herkese spor yaptırmayı benimsediklerini ve planlamalarını da bu yönde yaptıklarına değinen Kodek, il merkezi ile ilçelerdeki spor tesisi yatırımlarına ilişkinde bilgiler verdi.

AMASYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN