Askerlerin tamamı taburcu edildi

Askerlerin tamamı taburcu edildi

Amasya 15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında içtima sonrası sinek ilacından etkilenerek hastaneye kaldırılan 81 askerin tamamı tedavilerinin ardından taburcu edildi

Askeri birliğin yakınındaki güzergahta sinek ve haşerelere karşı yapılan ilaçlama sonrası içtima alanında bulantı şikayetiyle rahatsızlanıp ambulans ve araçlarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde getirilen 81 asker tedavilerinin ardından taburcu edilerek birliklerine gönderildi.Amasya İl Sağlık Müdürlüğünün tüm ekiplerini seferber ettiği olaydan bilgi alması üzerine hastaneye gidip askerlerinin tedavilerini takip eden Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, son askerinin tedavisi tamamlanıncaya kadar hastaneden ayrılmadı.Hastaneye gelip bilgi edinen Amasya Valisi Dr. Osman Varol da içlerinde herhangi bir hayati tehlikesi olan askerin bulunmadığını açıklamıştı.

AMASYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN