Başkan Özdemir: "Amasya’da başarıyı yakaladık”

Başkan Özdemir: "Amasya’da başarıyı yakaladık”

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Amasya’da başarıyı yakaladık” dedi

Kurban Bayramı’nın ardından ilk mesai günü personeliyle buluşan Başkan Özdemir, “Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz” diye konuştu.Özdemir, “Yapılan tüm eserlerimizde her projemizde, ister saha personeli olsun, ister ofiste çalışan personelimiz olsun herkesin son derece katkısı bulunmaktadır. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Amasya’da başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AMASYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN