Başkan Özdemir: “Birlik içerisinde Amasyamıza hak ettiği hizmetleri kazandıracağız”

Başkan Özdemir: “Birlik içerisinde Amasyamıza hak ettiği hizmetleri kazandıracağız”

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Daha da çok çalışarak ve birlik içerisinde olarak Amasyamızı hak ettiği hizmetleri kazandıracağız” dedi

Fen işleri, park-bahçe ile su ve kanalizasyon hizmetlerinde görevli personeliyle buluşan Başkan Özdemir, “Kadroya geçen personelimiz artık emanetçi değil belediyenin gerçek sahipleri. Belediye olarak yaptığımız çalışmalarda sizlerin önemli katkıları var. Amasyamıza yaptığımız hizmetlerde emeği geçen herkes bizim için çok kıymetlidir” diye konuştu.Mesai arkadaşlarına gayretleri için teşekkür eden Özdemir, “Amacımız bu şehre layıkıyla hizmet etmek, bunu da sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte daha da çok çalışarak ve birlik içerisinde olarak Amasyamıza hak ettiği hizmetleri kazandıracağız” şeklinde konuştu.

AMASYA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN